Het is dit jaar erg stil geweest op mijn blog. Deels komt dit door wat privé problemen, deels door wat zakelijke problemen en deels omdat ik gewoon niet met mijn hoofd bij mijn eigen website zat. Wat betreft mijn problemen zal ik hier niet verder op in gaan, de mensen die mij regelmatig spreken, weten toch wel wat ik hiermee bedoel. Ook wil ik mij er verder niet meer mee bezig houden. Want ik wil mijn leven/website graag positief houden!

De reden dat ik met mijn hoofd niet bij het bijhouden van mijn website zat, is dat ik nu bijna 26 weken zwanger ben! Ik verwacht mijn eerste kindje, een meisje, op 14 januari 2017. Ik ben de afgelopen maanden dus vooral daarmee bezig geweest, zowel lichamelijk als geestelijk. Uiteraard zijn Sander en ik ontzettend blij met dit nieuws en wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de kleine meid er is.

Naast het genieten van mijn zwangerschap heb ik natuurlijk niet helemaal stil gezeten. Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt om WEER een nieuw ontwerp voor mijn website te maken. Ik vond het vorige ontwerp op zich wel leuk toen ik het maakte, maar uiteindelijk bleek het te druk en te onoverzichtelijk te zijn. Ook werkte het niet helemaal lekker op verschillende schermen. Het nieuwe ontwerp is daarentegen veel strakker en meer “clean”. Het is volledig mobile-first responsive opgebouwd, wat inhoudt dat ik ben begonnen met een ontwerp voor het scherm van een mobiele telefoon en daarna dat ontwerp ben gaan aanpassen voor de grotere schermen.

Het is, nu ik weer een mooie nieuwe verse website heb, uiteraard ook de bedoeling dat ik wat meer met de inhoud ga doen. Er staan nog wel wat grote inhoudelijke wijzigingen op de planning en ik heb al wat conceptjes voor nieuwe blogs liggen. Ik wil namelijk ook recepten plaatsen van lekkere gerechten die ik heb gemaakt. Verder hoop ik regelmatig wat persoonlijke of creatieve blogs te kunnen schrijven. Ik ben nu ook bezig met een cursus sieraden maken, dus misschien dat daar nog wat DIY (Do-it-yourself) tutorial ideeën uitkomen.

Blijf mijn website in de gaten houden voor updates over mijn leven/zwangerschap en als jullie zelf ideeën hebben waar ik iets over zou kunnen schrijven, dan hoor ik dat graag!