Het jaar 2012 was voor mij een topjaar! Nieuwe baan in online marketing, twee vakanties naar de VS en een nieuwe relatie.
Daarentegen begon 2013 behoorlijk slecht, mijn gezondheid liet mij in januari flink in de steek. Ondertussen liep tijdens mijn ziekte eind februari ook mijn contract op werk af, wat dus niet werd verlengd. Momenteel zit ik werkloos thuis en ben ik nog steeds aan het genezen.

Wat betreft mijn gezondheid zie ik het nu als een goed iets, wat duidelijk moest gebeuren om er uiteindelijk beter uit te komen. Het genezingsproces gaat langzaam, maar als ik eenmaal ben waar ik moet zijn, zal ik minder last van mijn gezondheid hebben als voorheen. Hier kijk ik dan ook naar uit en voor nu luister ik vooral goed naar mijn lichaam.

Op professioneel gebied heeft onderstaande filmpje mij goed wakker geschut om ook op die toekomst een positieve blik te krijgen.

Nu ik toch zonder baan zit, is dit de uitgesproken kans om echt goed na te denken wat ik wil en hier ook werk van te maken.
Wat ik echt wil, is als zelfstandige aan het werk gaan met marketingadvies en vooral websites maken. Momenteel gebruik ik mijn ziekteperiode ook als periode om mij hier op voor te bereiden. Ik heb niet veel energie, maar alle energie die ik heb, steek ik in het ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden in webdesign en marketing.
Ik heb mijn cursus Online Marketing weer opgepakt en heb al verschillende webdesign boeken gelezen. En er liggen er nog meer klaar.

De komende periode focus ik dus op het beter worden en ondertussen ook om voor mijzelf te kunnen beginnen. En zou dit nog niet lukken tegen de tijd dat ik beter ben, heb ik in ieder geval weer meer kennis en vaardigheden op zak als ik weer moet gaan solliciteren.