Zoals jullie nu wel kunnen zien, heeft mijn website weer een gigantische metamorfose gehad. Dit omdat ik mij graag verder blijf ontwikkelen op het gebied van webdesign (nerd!) en omdat ik het vorige ontwerp toch niet zo goed bij me vond passen. De afgelopen jaren hebben bij mij sowieso in het kader gestaan van het ontdekken en ontwikkelen van wie ik nu echt ben. Vorig jaar heb ik nog een nieuwe look aan mijn website gegeven, maar nu ik weer een jaar verder ben, vond ik het toch geen goede match. Ook heb ik in de tussentijd wat nieuwe trucjes ontdekt met o.a. jQuery codes (ja, echt nerd, I know), zoals de fotoslider en het menu wat eerst scrollt en daarna boven aan de pagina blijft plakken. Ik blijf het gewoon prachtig vinden om ideeën die in mijn hoofd zitten d.m.v. wat programmeercodes op een beeldscherm te laten verschijnen. Daarom blijf ik dus ook steeds dingen uitproberen en kleine (of grote) wijzigingen doorvoeren.

Door de jaren heen heb ik uitgebreid geëxperimenteerd met verschillende ontwerpen. Eigenlijk begon ik ooit al met het pimpen van mijn CU2-pagina waar je met behulp van HTML-codes al kleurtjes en afbeeldingen etc. kon toevoegen. Snel daarna begon ik met mijn eigen drag-and-drop-website te bouwen. Na mijn eerste webdesign-cursus werd dit een website die volledig uit HTML en CSS bestond en tegenwoordig werkt mijn website op WordPress. Het huidige thema is al de vierde die ik voor deze website gemaakt heb.

Hieronder een impressie van hoe mijn website er al uit heeft gezien sinds ik WordPress gebruik:

Zoals je kunt zien, is er een groot verschil tussen de uitstraling en kleurstelling van het huidige ontwerp en die van een paar jaar geleden. Ik heb afscheid genomen van het donkere en de lichte vrolijke kleuren omarmd. Dit geeft goed weer dat ik tegenwoordig ook veel positiever in het leven sta dan vroeger.