Make-up
Beauty, geïnspireerd door dromen – met het beste van de natuur, de wetenschap en gebaseerd op de laatste trends – ontwikkeld in Zweden.

Oriflame ontwikkelt make-up die bij elke vrouw, elke stemming en elke stijl past. Zij vinden dat make-up je natuurlijke schoonheid moet versterken, maar dat je tegelijkertijd je vrij moet kunnen voelen om je stemming en je persoonlijkheid tot uiting te brengen. De make-upcollectie biedt je prachtige, levendige kleuren die speelsheid, luxe en verfijning toevoegen aan je ogen, gezicht, lippen en nagels.

Gezichtsverzorging

Oriflame haalt inspiratie uit de natuur en ze combineren deze inspiratie met het beste van de wetenschap, om een hoogwaardig, klinisch en dermatologisch getest product in de markt te zetten, ontwikkeld onder strenge voorwaarden.
De producten van Oriflame worden door miljoenen vrouwen over de hele wereld gebruikt. Oriflame begrijpt dat vrouwen verschillende behoeften hebben als het op huidverzorging aankomt en bieden daarom een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten. Wat je leeftijd, huidtype, levensstijl, voorkeur of budget dan ook is, je vindt bij Oriflame de juiste productlijn. Zo bieden ze je de mogelijkheid om je huidverzorging volledig aan te passen aan jouw wensen.

Wellness
Na meer dan 8 jaar intensieve studie biedt Wellness by Oriflame het antwoord voor een gezond en gelukkig leven: voedingssupplementen met de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid. Daarnaast heeft Oriflame een speciaal onderzoekscentrum in Igelosa (Zweden) opgezet, het Centre of Healthy Lifestyle Research.