Beauty by Oriflame

Vanaf nu kun je via mij ook schoonheidsproducten van het Zweedse cosmeticamerk Oriflame bestellen.
Deze producten zijn van een fantastische hoogwaardige kwaliteit en worden niet op dieren getest. Oriflame producten zijn alleen via aangesloten leden te koop en kun je dus niet in de winkels vinden.

Vanuit de brochures kun je voortaan via mij jouw make-up, huidverzorgingsproducten en wellness voedingssupplementen bestellen.
Om de paar weken verschijnt er een nieuwe brochure. In deze brochures staan de aanbiedingen van dat moment. Deze zijn zo veel mogelijk aangepast aan de tijd van het jaar.

Hoe het werkt
In mijn beautyblogs vindt je de huidige brochure en meer informatie over Oriflame.
Klik in het nieuwsbericht van de huidige brochure op de link om naar de online brochure te gaan. Vervolgens kun je hier makkelijk producten aan jouw winkelwagentje toevoegen.
Als je helemaal klaar bent met winkelen, verzendt je uw bestelling en komt er hier een melding binnen. Je krijgt bericht met het bedrag dat je over dient te maken en vervolgens wanneer de bestelling verzonden zal worden.

Als je (alsnog) vragen heeft over hoe het werkt of over de producten, kun je die e-mailen naar hello@creatievemama.nl. Ik help je graag verder.