Iedere dame wilt wel een extra tintje om minder bleek te zijn, of om haar gezicht te contouren. Hier gebruik ik deze pareltjes voor. Vandaag wil ik jullie namelijk kennis laten maken met één van mijn favoriete beautyproducten, de Giordani Gold Bronzing Pearls van Oriflame.

Oriflame

Ik koop al tientallen jaren beautyproducten van Oriflame. Sinds een paar jaar kunnen anderen zelfs ook via mij bestellen. Ik kwam voor het eerst met Oriflame in aanraking toen ik nog op twirlen zat. Hier was een moeder van een teamgenootje die het verkocht. En aangezien je voor wedstrijden van twirlen best veel make-up nodig hebt, kochten wij dus wel eens wat bij haar. Zo ook de bronzing pearls.

Dit is de productomschrijving van Oriflame zelf:

“De iconische Giordani Gold Bronzing Pearls bieden gezicht, wangen en décolleté warmte, kleur en lichte glans. De poederparels zijn met de hand vervaardigd in Italië en bestaan uit een unieke combinatie van warme tinten en lichtweerkaatsende deeltjes die de teint mooier maken en een prachtige gloed creëren.

Samengesteld met Mineral Complex voor een zacht, aangenaam resultaat.

Beschikbaar in verschillende tinten om bij verschillende huidskleuren te passen.”

Natuurlijk moet je over het algemeen productomschrijvingen met een korreltje zout nemen. Achter die teksten zit namelijk niemand anders zit dan een knappe marketingkop. Maar in dit geval klopt de omschrijving wel aardig.

Mijn ervaring met de Giordani Gold Bronzing Pearls

Design

⭐⭐⭐

De pareltjes zitten in een rond doosje. Voorheen was dit een goud rond doosje met een sponsje en een klepje met een spiegeltje. Tegenwoordig zitten ze in een zwart rond doosje, helaas nu zonder spiegeltje. Wel heeft het doosje een chique uitstraling door het zwart met goud. Elke vrouw heeft wel eens meegemaakt dat een blush of oogschaduw in het doosje breekt en in 1000 stukjes brokkelt. Doordat het poeder in ronde balletjes gevormd is, voorkom je dit probleem. De balletjes worden na verloop van tijd steeds kleiner, maar zullen niet zo snel breken. Hierdoor kan je ze dus langere tijd gebruiken en zijn ze minder gevoelig. Doordat er meerdere kleuren door elkaar zitten, geven ze ook een natuurlijker effect.

Gebruiksgemak

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vind het gebruik van de pareltjes echt super makkelijk! Ik pak een grote kwast, draai die door het bakje heen en kan aan de slag gaan. Overigens zijn er meerdere manieren om de parels te gebruiken. Ik gebruik de mijne vooral om wat schaduwen te creëren op mijn gezicht, maar je kan ze ook als contouringset gebruiken. Er zitten namelijk 3 kleuren balletjes in. Ik heb de kleur Natural Bronze, daarin zitten gouden balletjes (highlight), roze balletjes (blush) en bruine balletjes (shade). Door elkaar geeft het een bronzing effect, maar je kan dus ook balletje voor balletje gebruiken en zo jouw gezicht contouren. Op de website van Oriflame staat een videotutorial met 3 manieren om de bronzing pearls te gebruiken.

DuurzaamheidGG bronzing pearls

⭐⭐⭐⭐

Het product gaat echt jaren mee, zelfs als je het elke dag gebruikt. Hierdoor produceert dit product dus ook minder afval.

Extra’s

⭐⭐⭐

Dit product is niet zo uitgebreid van zichzelf, je krijgt een bakje met de pareltjes. That’s it. De kwast moet je er zelf nog los bij kopen. Maar op zich is dit geen probleem. Wegens hygiëne zal je waarschijnlijk toch meerdere kwasten verslijten voordat het bakje leeg is.

Wel is het product in vier varianten verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen wel een juiste kleur bij zit. De kleuren zijn Matte Bronze, Sublime Radiance, Luminous Peach en  Natural Bronze. Momenteel is er ook een speciale editie verkrijgbaar die een beetje een combinatie is qua kleuren. Hierbij heeft het doosje ook weer een spiegeltje.

Prijs

⭐⭐⭐⭐⭐

De vaste prijs is 34 euro, voor mij met een laag beautybudget lijkt dit best wel prijzig. Maar gelukkig staan ze regelmatig in de aanbiedingenfolder met korting. Soms zelfs voor maar 14,99! Maar gezien hoe lang dit product mee gaat, namelijk jaren(!), is zelfs die 34 euro een koopje.

Eindconclusie

Ik vind dit echt een topproduct! Heel fijn als je weinig tijd aan jouw beautyroutine wilt besteden. Het is super simpel in gebruik en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het gaat heel erg lang mee en daardoor is de prijs ook heel mooi. Zeker als je hem ook nog eens in de aanbieding koopt!