Gratis e-book

DIY GELUK:

vijf creatieve hobby’s voor rust en quality time

5+ 5 redenen voor mama's om te gaan kleuren

Wat kan je bereiken met deze creatieve hobby's?

Als alleenstaande moeder weet ik als geen ander hoe je kan verdrinken in het alledaagse leven, zonder rust of ontspanning voor jezelf. Daarom heb ik dit super leuke e-book geschreven om wat meer creativiteit en tegelijk ook meer rust en ontspanning in jouw leven te brengen. Ze zijn ook nog eens prima te doen met de kids om je heen.

Meer creativiteit

Hoe vaker je creatief bent, hoe creatiever je wordt. En creëren geeft energie.

Een rust-momentje

Even een momentje ontsnappen uit de dagelijkse sleur.

Samen met de kids

Doordat je met of voor jouw kids bezig bent, ervaren ze meer aandacht.

Leuke resultaten

De uiteindelijke creaties zijn natuurlijk ook gewoon heel leuk!

Creatieve Mama

Hey!
Ik ben Charissa

Ik ben een super multitaskende creatieve ondernemende allenstaande moeder van twee kids, Rebecca van 7 en Chris van bijna 6.
Ik help andere vrouwelijke ondernemers en mommybosses om hun eigen mooie plekje op het internet in te nemen door mooie Divi WordPress websites te bouwen. Daarnaast werk ik als VA op administratief gebied, dus kan ik daar ook wat zorgen wegnemen.

Met mijn Creatieve Mama blog help en inspireer ik voornamelijk andere multitaskende moeders om meer creativiteit, plezier, rust en balans in hun leven te krijgen. Dit is heel belangrijk om alle druk die van alle kanten op hen af komt beter te kunnen handelen.

Cirkel foto Charissa
Peuter aan het kleuren

DIY als therapie

Meer creativiteit in jouw leven

Iedereen kan wel wat meer creativiteit in zijn/haar leven gebruiken. Maar zeker als moeder weet ik dat dit er vaak bij in schiet. Daarom heb ik mijn 5 favoriete creatieve hobby’s op een rij gezet die ook heel goed te combineren zijn met het moederschap. Sommigen kan je leuk samen met de kinderen doen, anderen leveren leuke resultaten voor de kinderen op. Hoe dan ook zullen ze blij met je zijn!

Ook als je geen kids hebt, zijn deze hobby’s trouwens heel leuk en ontspannen om te doen.

Verander jouw leven d.m.v. DIY geluk

Een creatief multitalent!

Charissa is echt een creatief multitalent en weet dit zelfs met het moederschap nog super te combineren. Zij inspireert mij om mijn “oude” hobbies weer op te pakken en nieuwe dingen te leren. Waar ik mijn creativiteit even was kwijtgeraakt in het moederschap, heeft zij mijn vlammetje weer aangewakkerd. En ze schrijft ook nog eens heel leuk, haar blog is één van mijn favorieten.” 

Dominique

Mama van 2 meisjes van 5 & 8 en eigenares van kledingwinkel Label by Label

Staat altijd voor je klaar.

Als iemand zichzelf creatief mag noemen is het Charissa wel. Ze heeft mij ontzettend fijn geholpen met het ontwikkelen en drukken van leuke tassen voor onze winkel. Als kado ontvingen we een mooie stempel met ons logo waar we nog dagelijks mee werken. Naast haar creatieve input staat Charissa altijd voor je klaar om te helpen. Kortom: Als je iets aan haar toe vertrouwt kun je er zeker van zijn dat het goedkomt!” 

Denise

Eigenares DayByDee Lifestyle

Begin nu met jouw eigen geluk te maken