De afgelopen tijd probeer ik d.m.v. verschillende projectjes mijn creativiteit weer wat meer te stimuleren. Onder die projectjes vallen dingen als haken, origami, sieraden maken, tekenen en schilderen en weer nieuwe dingen verzinnen voor websites. De resultaten hiervan plaats ik regelmatig op Instagram en vanaf daar ook weer op Facebook, Twitter etc. Ik krijg hier veel positieve reacties op en dat heeft mij op het idee gebracht om een nieuwe categorie in het leven te roepen op mijn blog: Creatief!

Binnenkort volgt een creatieve blog over mijn allereerste haakproject. Mijn broertje is in augustus voor het eerst vader geworden en daarmee werd ik voor het eerst tante van een mooi nichtje Skylar. Ik wilde al langere tijd beginnen met haken, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ook wilde ik een leuk en uniek cadeautje voor baby Skylar verzinnen. Toen ik in het wolwinkeltje in Leidschendam kwam, zag ik daar een leuk patroontje voor een gehaakt doekje met een gehaakt olifantje erop. Helemaal leuk! Vervolgens heb ik maar gelijk wat leuke kleurtjes uitgezocht en was de keuze voor mijn cadeautje/eerste haakproject gemaakt. Het proces hiervan zal ik binnenkort voor jullie uitwerken.

Daarna zal volgende creatieve blog gaan over een origami-project wat ik heb gemaakt. De benodigdheden hiervoor had mijn moeder op een creabeurs voor mij gekocht. Het eindresultaat hangt momenteel in mijn woonkamer en vind ik persoonlijk erg mooi geworden.

Ook ga ik de laatste tijd regelmatig naar verschillende hobbybeurzen en zal dit vast en zeker nog meer projectjes opleveren.
Hiervan zal ik proberen er zo veel mogelijk uit te werken in mijn blogs.
Blijf sowieso ook mijn Instagram volgen: @creatieve_mama