Stel jij bent na al jaren een relatie te hebben eindelijk verloofd. Jouw verloofde en jij zijn maanden bezig om de perfecte bruiloft te plannen.

Uiteindelijk ga jij ook op zoek naar een bruidsjurk/trouwpak. Toevallig vind je een winkel waar ze wel heel erg goedkoop zijn! Jij gaat naar die winkel en het is er ontzettend druk. Jij hebt weinig budget over en kiest daarom ook voor deze goedkope optie. Als je eenmaal aan de beurt bent, zie je een rek waar slechts 10 modellen inhangen. Hier mag je uit kiezen. Jij hebt er één gevonden die je wel leuk vindt en je gaat hem passen. Eigenlijk is hij iets te wijd en iets te lang en zit het niet helemaal lekker en mooi, maar het is zo goedkoop, dus je neemt het toch maar.

beperkte keuze

De grote dag

Als dan eenmaal de grote dag is aangebroken is alles tot in de puntjes perfect geregeld. Het is bijna zo ver, dus jij gaat je omkleden. Als jij je hebt omgekleed, voel jij je echter helemaal niet zo happy. Want ondanks dat de bruiloft helemaal perfect is, loop jij er niet perfect bij. Hierdoor geniet je ook minder van het moment. Achteraf had jij liever gewild dat je toch een jurk/pak had gekocht dat beter bij jou en de bruiloft paste en die tenminste ook op maat was gemaakt. Helaas is dit nu te laat, want de eerste indruk van jou als bruid/bruidegom is al gemaakt.

The perfect fit voor jouw bedrijf = een website op maat

Net als met een bruiloft ben jij ook maanden bezig met de start van jouw bedrijf. Als het dan eindelijk zo ver is, wil je toch ook een website die helemaal bij jou past en voor jou op maat gemaakt is?
Op mijn pagina over WordPress websites leg ik verder uit wat ik jou hiervoor te bieden heb.
Wil jij gelijk een goede eerste indruk maken? Meld je dan gelijk hieronder aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten! Hierin kan ik jou helpen om te ontdekken wat jij voor een website nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.